روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرچک
گزارش عملکرد واحد بهداشت محیط قرچک
گزارش عملکرد واحد بهداشت محیط قرچک
گزارش فعالیت های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت قرچک
1-نمونه برداری از شبکه های توزیع آب در مناطق شهری و روستایی شهرستان
با هدف حفظ و ارتقاء شاخص دسترسی به آب آشامیدنی سالم در مناطق شهری و روستایی و نیز حفاظت از منابع آب آشامیدنی و پیشگیری از بروز مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی سیستم تامین آب شرب ، کلرسنجی، نمونه برداری شیمی و نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی از مناطق شهری ، روستایی و آب شیرین کن های خصوصی صورت گرفت و نمونه های اخذ شده جهت مطابقت با استانداردهای مربوطه در آزمایشگاه باکتریولوژی شهرستان آزمایش گردید.
2-بازدید و نمونه برداری آب استخرهای شنا
با هدف ارتقاء شاخص های بهداشتی در استخرهای شنا ، بازدید و نمونه برداری از آب استخرهای شنای شهرستان صورت گرفت و وضعیت فردی، بهداشت آب استخر، وضعیت فیزیکی ساختمان استخر، تجهیزات موجود و میزان کلر،PH ، کدورت و درجه حرارت آب استخر ها مورد بررسی قرار گرفت .
3-نمونه برداری از مواد غذایی
در راستای نظارت و کنترل وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک عرضه شده در مراکز فوق الذکرصورت گرفت تا در صورت عدم مطابقت با استانداردهای مربوطه با واحد های متخلف برابر مقررات برخورد صورت گیرد.
4-پلمب مراکز و اماکن متخلف بهداشتی
در راستای اجرای ماده 13 قانون اصلاحیه قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی ، اماکن متخلف تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی شهرستان پس از طی روند قانونی و دادن اخطارهای لازم پلمب گردید.
5-پایش واحد بهداشت محیط از پزشکان بیمه روستا در خصوص فعالیت های مرتبط با واحد
واحد بهداشت محیط شهرستان با هدف نظارت بر حسن انجام فعالیت های مرتبط با این واحد از سوی پزشکان بیمه روستا شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تابعه، اقدام به برگزاری پایش های دوره ای از فعالیت های صورت گرفته توسط آنها نمود.
6-تشدید نظارت بر وضعیت بهداشتی آرایشگاه های تحت پوشش
بازرسان بهداشت محیط با هدف حفظ و ارتقاء شاخص های بهداشتی شهرستان، آرایشگاه ها را بازدید نمودند ، همچنین در این بازدیدها آموزش های لازم در خصوص روش های گندزدایی ابزار و تجهیزات مورد استفاده به متصدیان ارائه گردید.
7-طرح تشدید نظارت و کنترل شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس
بازرسان بهداشت محیط شهرستان با هدف تامین و حفظ سلامتی مردم شهرستان و دسترسی به غذای ایمن و سالم مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس را درقالب بازدیدهای طرح تشدیددرساعات غیر اداری ،مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس را با استفاده از تجهیزات پرتابل بازدید نمودند. همچنین در این بازدید ها مواد غذایی غیر قابل مصرف مشاهده شده جمع آوری و معدوم گردید.
8-نظارت بر برگزاری آزمون پایان دوره 166 و 167 آموزشگاه اصناف شهرستان قرچک
کارشناس ناظر بر آموزشگاه اصناف شهرستان، در راستای نظارت بر برگزاری آزمون پایان دوره 166 و 167 این آموزشگاه، در آزمون فوق شرکت نمود.