معرفی معاونت غذا و دارو

مدیریت دارو و فرآوردهای بیولوژیک و مواد و نظارت برروند تدارک و توزیع دارو، اجرا و اعمال ضوابط و مقررات صدور مجوز صدور و تمدید پروانه های تولید کارخانه های تولیدی، کنترل و بازرسی از داروخانه ها، عطاری ها و آرایشی و بهداشتی ها در سطح شهرستان قرچک فعالیت دارد.

 

شرح وظایف واحد نظارت بر داروخانه ها مواد غذایی و بهداشتی

 

  1. نظارت برعملکرد داروخانه های سطح شهرستان
          • بررسی حضور مسئول فنی
          • بررسی رعایت ساعات فعالیت داروخانه
          •  کنترل نسخ و مشاوره دارویی توسط مسئول فنی
          • کنترل و نظارت بر امرگرانفروشی داروخانه در عرضه دارو و تعرفه دارویی
          • کنترل و نظارت بر عرضه داروهای غیر مجاز در داروخانه
          • کنترل و نظارت بر نگهداری و عرضه داروهای تاریخ گذشته
          • کنترل و نظارت بر دریافت دارو از شبکه های غیر مجاز توزیع
          •  کنترل و نظارت بر رعایت شرایط ساخت ترکیبی ها
          • بررسی رعایت شرایط مناسب بسته بندی مجدد داروها

 

  1. نظارت بر عطاری های سطح شهرستان
  2. نظارت بر مراکز عرضه مکمل های ورزشی
  3. کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی وجلوگیری ازعرضه مواد غیر قابل مصرف
  4. کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف ومواد بسته بندی
  5. بازدید از مراکز عرضه اقلام بهداشتی وآرایشی تحت پوشش شهرستان قرچک
  6. رسیدگی به درخواستهای متقاضیان واحدهای تولید کننده مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریافت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت پروانه های بهداشتی لازم و انجام بازدید های مربوطه
  7. بررسی و کنترل مدارک مربوط به پروانه های بهره برداری و ساخت
  8. پیگیری نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بهداشتی و آرایشی شهرستان
  9. ارسال اخطاریه بهداشتی  به شرکتها و ارسال رونوشت آن به معاونت غذا و دارو و تعیین مهلت زمانی جهت رفع نواقص
  10. رسیدگی به شکایات واصله از محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی
    • نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصولات(درج شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضاء مصرف ،سری ساخت ،جدول ارزش غذایی ،آدرس محل تولید، نام واحد تولیدی)
  1. برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی.
  2. اجرای طرح تشدید نظارت برفرآورده های گوشتی و اجرای طرح نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانه های تولیدی آدر شهرستان
  3. رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده 11 قانون تعزیرات حکومتی.
  4. همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی.
  5. هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین HACCP.GMP.GHP و همکاری لازم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق.
  6. ارتقاء توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف .
  7. جمع آوری طبقه بندی، تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات ماهیانه به شهرستان.
  8. همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطلاع رسانی عمومی.
  9. شرکت کارشناسان درسمینارها ودوره های آموزشی وکمسیونهای تدوین استاندارد وضوابط فنی.
  10. اطلاع رسانی اقلام غیر مجاز به صورت ماهیانه به عرضه گنندگان لوازم آرایشی ،بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی.
  11. شرکت در جلسات کمیسیون " مبارزه با قاچاق کالا و ارز " شهرستان  قرچک.
  12. بازدید و نمونه برداری از کالاهای آرایشی بهداشتی قاچاق مکشوفه توسط نیروی انتظامی و هماهنگی و همکاری با ارگانهای ذیربط جهت معدوم سازی کالاهای فوق.
  13. تشکیل جلسات کمیته مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور

 

 اهداف واحد

  1. ارتقاء سطح سلامت جامعه تحت پوشش
  2. ارتقاء و بهبود دسترسی به خدمات دارویی در مناطق تحت پوشش
  3. افزایش سطح امنیت غذا و تغذیه در مناطق تحت پوشش
  4. افزایش سطح نظارت بر اساس شبکه مردمی
  5. ترویج نظام شبکه‌ای نسخه پیچی الکترونیک و  TTAC در داروخانه های سطح شهرستان
  6. افزایش کیفیت در تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  7. افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات
  8. افزایش فراهم آوری داروهای خاص در سطح شهرستان

 

فایل ها

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن