شرح وظایف کارشناسان بهداشت حرفه ای مراکز
-
پايش کارگاه ها با ابعاد جمعیتی زیر 50نفر( شناسايی، تحت پوشش قراردادن و پيگيری کارگاههای تحت پوشش منطقه)
-
رسيدگی به شکوائيه های بهداشتی واصله
-
اجرای برنامه های آموزشی در سطوح مختلف (شاغلين ، مديران ، بهورزان و....)
-
جمع آوری و جمع بندی آمار فعاليتها، تهيه آمار مقايسه ای و تجزيه وتحليل آن به صورت شش ماهه و ساليانه
-
همکاری در اجرای طرح های تحقيقاتی
-
نظارت بر نحوه انجام معاينات بهداشتی شاغلين اعم از بدو استخدام ،دوره ای و اختصاصی
-
نظارت بر شناسايی ، اندازه گيری و کنترل عوامل زيان آور محيط کار
-
اجرای طرح های مختلف شامل ( طرح ارگونومی، بهداشت کشاورزی ، بقا ،پسماند،پايش ، سيليکوزيس ،پروفایل ایمنی شیمایی ،آزبست و.....)
-
پيگيری در جهت ايجاد کميته های حفاظت فنی و بهداشت کار در صنايع ونظارت بر عملکرد آن ها
-
ارجاع کارگاه های متخلف بهداشتی به شبکه جهت ارجاع به مراجع قضایی
-
ارزيابی عملکرد شرکت های مجوزدار ارائه دهنده خدمات سلامت کار در حین انجام کار در کارگاه ها
-
ارزیابی عملکرد کارشناسان صنایع و ارسال نتایج ارزیابی به شبکه
-
شرکت در جلسات هماهنگی داخلی و بررسی و پیگیری مصوبات صورتجلسات مربوطه و ارسال پسخوراند
-
تهیه برنامه جامع عملیاتی سالیانه
|
|